UDMR: CNAS va fi coordonată de MS. Îl propunem pe Ritli Ladislau la conducerea ministerului

Postat la 17 august 2011 9 afişări

UDMR îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea, precizând că împreună cu PDL s-a ajuns la un consens, respectiv ca CNAS să fie "coordonată" de Ministerul Sănătăţii.

"După demisia domnului Cseke Attila din funcţia de ministru al sănătăţii, Uniunea Democrată Maghiară din România îl propune pe domnul Ritli Ladislau în fruntea Ministerului", anunţă UDMR într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Conform sursei citate, "după consultările cu Partidul Democrat-Liberal, membrii coaliţiei au ajuns la un consens, şi anume Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) să fie coordonată de Ministerului Sănătăţii, pentru că în acest fel pot fi realizate cel mai eficient politicile publice în domeniu".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/udmr-cnas-va-fi-coordonata-de-ms-il-propunem-pe-ritli-ladislau-la-conducerea-ministerului-8628487
8628487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.