Tot pe-a lor a ramas

Postat la 08 ianuarie 2008 1 afişăre

Presedintele Traian Basescu a promulgat statutul deputatilor si senatorilor, act normativ pe care l-a trimis Parlamentului pentru reexaminare si care a respins modificarile cerute de seful statului.

In urma cu aproximativ doua luni, presedintele Traian Basescu le-a cerut parlamentarilor sa reexamineze legea de modificare a statutului deputatilor si al senatorilor, care prevedea ca varsta de pensionare sa fie de 63 de ani, cu un stagiu de cotizare de 30 de ani. Basescu solicitase ca varsta de pensionare a parlamentarilor sa fie de 65 de ani. In 20 decembrie 2007 insa, senatorii si deputatii au decis, cu 338 de voturi favorabile si trei abtineri, ca varsta de pensionare a parlamentarilor sa fie de 63 de ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
Parlament,
statutul parlamentarilor
/actualitate/politic/tot-pe-a-lor-a-ramas-2326848
2326848
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.