Tot de-ai nostri

Postat la 24 mai 2010 47 afişări

Europarlamentarii au decis sa isi suplimenteze fondurile alocate pentru cheltuieli, sustinand ca este nevoie de mai multe fonduri pentru a face fata activitatii suplimentare desfasurate conform Tratatului de la Lisabona, intrat in vigoare la 1 decembrie 2009.

Fondurile suplimentare de 9,4 milioane de euro pot fi folosite numai pentru a mari salariile personalului PE sau pentru a face angajari. Bugetul alocat lunar personalului fiecarui europarlamentar era de 17.540 de euro, inaintea suplimentarii.

Cu o zi inainte, ministrii de finante ai tarilor membre UE au respins in cadrul unei reuniuni la Bruxelles cererea Comisiei Europene de suplimentare cu 6% a bugetului sau pentru 2011. Ministrul britanic de finante, George Osborne, a calificat decizia de suplimentare despre "inacceptabila".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/tot-de-ai-nostri-6160932
6160932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.