Tot cu de-ai nostri

Postat la 28 iunie 2010 37 afişări

Partidele politice par decise sa amane depolitizarea principalelor canale media de stat, in aceasta saptamana urmand sa fie facute nominalizari de catre toate formatiunile parlamentare pentru consiliile de administratie la Radio (SRR) si la Televiziunea publica (SRTv).

Distributia locurilor in CA va fi urmatoarea: la TVR - PSD si PDL cate trei locuri, PNL, UDMR si minoritatile cate un loc; la SRR - PSD, trei locuri, PDL si PNL cate doua, iar UDMR si minoritatile cate un loc. Dupa respingerea in plen a legii de reorganizare a celor doua institutii, formatiunile politice au evitat sa adopte o pozitie clara in privinta viitorului lor, insa toate au anuntat la unison ca vor face nominalizari in baza vechii legi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/tot-cu-de-ai-nostri-6447098
6447098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.