Teo Trandafir s-a intors in tara. Se simte bine si a mers acasa

Postat la 20 aprilie 2011 22 afişări

Deputatul PDL Teo Trandafir s-a intors, miercuri, in tara, dupa mai bine de trei luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena, se simte bine si a mers acasa, a declarat pentru MEDIAFAX doctorul Gabriel Smarandache, coordonatorul echipei medicale care s-a ocupat de cazul acesteia.

"A revenit in tara astazi (miercuri, n.r.). Se simte foarte bine si a mers acasa. Nu ar fi avut de ce sa mearga la spital, pentru ca este foarte bine", a spus Gabriel Smarandache. Reprezentantii Clinicii AKH din Viena, unde Teo Trandafir a fost internata din 11 ianuarie, anuntau, in urma cu o saptamana, ca Teo Trandafir se simte bine si ca urmeaza sa fie externata. La sfarsitul lunii martie, Teo Trandafir a fost din nou operata, pentru a inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomen, anuntau medicii Clinicii AKH din Viena. In 24 februarie, Teo Trandafir fusese supusa unei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale. Partile necrozate ale pancreasului au fost inlaturate si s-a efectuat drenaj extensiv si lavaj al cavitatii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneza, spunand ca interventia a fost un "succes".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
teo trandafir,
pdl,
partid,
sanatate
/actualitate/politic/teo-trandafir-s-a-intors-in-tara-se-simte-bine-si-a-mers-acasa-8177058
8177058
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.