Tabara: Suma pe care Romania trebuie sa o plateasca CE ca penalizare s-ar putea reduce

Postat la 19 aprilie 2011 8 afişări

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat intr-un interviu acordat MEDIAFAX ca suma pe care Romania trebuie sa o achite Comisiei Europene ar putea scadea sub 75 de milioane de euro, nivelul penalizarii pentru cheltuirea incorecta a unor fonduri europene.

"Ceea ce e important, noi am avut in prima anuntare circa 100 de milioane, noi am avut un dialog si cu Curtea de Conturi, pentru ca verificarile se fac nu numai de institutia ministerului, se fac si de catre Curtea de Conturi, de catre celelalte institutii si, in urma acestor verificari si discutii, s-a redus cu circa 25 de milioane de euro aceasta penalitate, repet, care este formata din platile pe doi ani. Speranta noastra este ca aceasta suma (de 75 milioane de euro - n.r.) sa se reduca si sunt argumente", a spus Tabara. El a afirmat ca banii trebuie platiti in cinci rate si se retin din alte fonduri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tabara. penalizare,
ce,
amenda,
suma
/actualitate/politic/tabara-suma-pe-care-romania-trebuie-sa-o-plateasca-ce-ca-penalizare-s-ar-putea-reduce-8172057
8172057
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.