Sulfina Barbu: Se fac analize pentru a şti câţi oameni vor pleca din fiecare sector bugetar în 2012

Postat la 25 noiembrie 2011 10 afişări

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, vineri, referitor la cele aproximativ 120.000 de persoane care vor fi disponibilizate în 2012 din sistemul bugetar, că se fac analize pentru a şti câţi oameni vor pleca din fiecare sector.

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, şi cel al Educaţiei, Daniel Funeriu, au participat vineri, la Comitetul de monitorizare al proiectelor europene privind dezvoltarea resurselor umane, alături de membri ai sindicatelor şi reprezentanţi ai societăţii civile. Cei doi miniştri au stat la discuţii aproximativ o oră, ei plecând în jurul orei 10.30 pentru a participa la şedinţa de Guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/sulfina-barbu-se-fac-analize-pentru-a-sti-cati-oameni-vor-pleca-din-fiecare-sector-bugetar-in-2012-9006297
9006297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.