Sulfina Barbu: Cu siguranţă, Emil Boc nu îşi pierde susţinerea la şefia PDL

Postat la 06 februarie 2012 21 afişări

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, luni, că Emil Boc nu îşi pierde susţinerea la şefia PDL, el fiind preşedintele ales al partidului la congresul din 2011.

Întrebată dacă Emil Boc şi-ar pierde susţinerea partidului pentru funcţia de preşedinte al PDL, Sulfina Barbu a precizat: "Cu siguranţă nu, domnul Emil Boc este preşedinte ales al PDL din 2011". Sulfina Barbu a mai spus că este important ca în viitor clasa politică să fie responsabilă pentru învestirea unui nou guvern "care să aducă mai multă încredere cetăţenilor". Sulfina Barbu a amintit că atributul de nominalizare a unui nou premier îi revine preşedintelui României, după consultarea partidelor parlamentare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
sulfina barbu,
emil boc,
demisie,
reactii
/actualitate/politic/sulfina-barbu-cu-siguranta-emil-boc-nu-isi-pierde-sustinerea-la-sefia-pdl-9209712
9209712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.