Stroe: Basescu si Boc sa demisioneze azi, dar sa modifice legile asumate

Postat la 25 iunie 2010 8 afişări

Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca, daca cei aflati la guvenare au o farama de bun simt, in frunte cu Traian Basescu si Emil Boc, trebuie sa demisioneze in aceasta zi, liberalii cerand inainte de acest act modificarea pachetului asumat.

"Actualul Guvern trebuie sa plece. Daca acestor oameni le-a ramas o farama de bun simt, in frunte cu Traian Basescu si Emil Boc, astazi, 25 iunie, trebuie sa isi dea demisia.PNL someaza guvernarea Basescu - Udrea - Boc, ca un ultim act inaintea demisiei, sa modifice de urgenta pachetul legislativ, astfel incat milioanele de pensionari sa nu mai traiasca cu spaima zilei de maine, ca li se fura munca de o viata, ca li se ia proprietatea si mai ales ca, din iulie incolo, sunt de fapt condamnati la moarte", a sustinut Radu Stroe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Stroe,
Basescu,
Boc,
demisii
/actualitate/politic/stroe-basescu-si-boc-sa-demisioneze-azi-dar-sa-modifice-legile-asumate-6446385
6446385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.