Stenograme in dosarul portul Constanta: Blejnar, invocat intr-o discutie intre doi inculpati

Postat la 27 mai 2011 30 afişări

Numele sefului ANAF Sorin Blejnar este invocat intr-o discutie dintre doi inculpati in dosarul coruptiei din Portul Constanta pe tema intentiei lui Sunai Cadar de a se retrage din "grupul infractional organizat", din cauza "disidentelor interne", sustin anchetatorii.

Discutia a avut loc in 24.12.2010, intre Tudoran Dragos Iulian, asociat la S.C. Container Clearance Services S.R.L. Constanta, si Liviu Bratu, adjunct al sefului Biroului Vamal Constanta Sud Agigea. In acest context, cei doi spun ca Liviu Durbac, sef al Biroului Vamal Constanta Sud Agigea, ar urma sa discute cu Blejnar "acolo", "pe 26". "In perioada indicata, atat inculpatul Durbac Liviu Adrian, cat si presedintele aNAF Sorin Blejnar, s-au gasit in SUA", noteaza anchetatorii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blejnar,
inculpati,
dosar,
coruptie,
constanta
/actualitate/politic/stenograme-in-dosarul-portul-constanta-blejnar-invocat-intr-o-discutie-intre-doi-inculpati-8290125
8290125
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.