Soarta Guvernului Boc: Motiunea, supusa votului pe 27 octombrie

Postat la 18 octombrie 2010 6 afişări

Motiunea de cenzura depusa de partidele de opozitie impotriva Guvernului Boc va fi prezentata in sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului in 20 octormbie, urmand ca dezbaterea textului si votul asupra motiunii sa aiba loc in 27 octombrie.

Decizia in acest sens a fost luata, luni, de Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor. Potrivit chestorului Senatului Ioan Chelaru, sedinta comuna a Camerelor Parlamentului din data de 20 octombrie este programata sa aiba loc la ora 10.00. Reuniunea Senatului si Camerei Deputatilor din 27 octombrie urmeaza sa inceapa la ora 11.00.

Partidele din opozitie au depus, luni, la Parlament, motiunea de cenzura intitulata "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara", semnata de 209 parlamentari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
motiune,
guvern,
opozitie,
sedinta
/actualitate/politic/soarta-guvernului-boc-motiunea-supusa-votului-pe-27-octombrie-7491752
7491752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.