Severin: Nu voi demisiona din PE, nu am comis nicio ilegalitate

Postat la 21 martie 2011 9 afişări

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Bucuresti, ca nu va demisiona din PE, intrucat nu a comis nicio ilegalitate, iar acuzatiile la adresa sa sunt "false".

Intrebat in legatura cu demisia colegului sau europarlamentar austriac implicat in acdelasi scandal, Severin nu a vrut sa comenteze motivele acestuia, dar a spus ca el nu are nicio intentie sa-si depuna demisia. "Eu stiu de ce nu am sa-mi depun demisia. Nu am comis nicio ilegalitate, iar aceste alegatii sunt false", a spus Severin. Europarlamentarul a mai spus ca a informat conducerea socialistilor europeni in legatura cu aceasta problema inca de saptamana trecuta si ca multi dintre colegii sai, mai ales cei britanici, au spus ca nu sunt pentru prima oara vizati de un scandal din partea publicatiei "The Sunday Times". Adrian Severin a mentionat ca i-a transmis o scrisoare presedintelui PE in care l-a informat in legatura cu situatia creata si a spus ca este interesat si doritor ca PE sa faca o ancheta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adrian severin,
coruptie,
acuzatii,
demisie,
PE
/actualitate/politic/severin-nu-voi-demisiona-din-pe-nu-am-comis-nicio-ilegalitate-8081167
8081167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.