Severin, fortat la autosuspendare de conducerea PSD si risca excluderea

Postat la 21 martie 2011 10 afişări

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a fost "fortat", luni, sa se autosuspende din BPN, in timpul unei intalniri cu Victor Ponta, Adrian Nastase si Ion Iliescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea partidului.

Adrian Severin a avut, inaintea BPN al PSD, o intalnire cu Ponta, Nastase si Iliescu, la care, potrivit surselor citate, a incercat sa obtina din partea conducerii PSD o atitudine de "solidaritate". Surse din conducerea partidului au declarat ca Severin a fost, practic, "fortat" sa se autosuspende din BPN si din functia de vicepresedinte, dupa ce Ponta, Iliescu si Nastase i-au aratat ca, daca nu face el acest pas, va fi suspendat de BPN. Aceleasi surse au relatat ca pozitia lui Severin a fost sa solicite BPN sa se arate "solidar" si sa se amane orice decizie pana la finalizarea anchetei la nivelul Parlamentului European. Europarlamentarul PSD a acceptat sa se autosuspende numai in urma amenintarilor ca, daca nu va lua singur aceasta decizie, va fi suspendat de BPN.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PSD,
Adrian Severin,
suspendare,
scandal,
coruptie
/actualitate/politic/severin-fortat-la-autosuspendare-de-conducerea-psd-si-risca-excluderea-8082674
8082674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.