Severin: Am convenit cu Schultz sa ma retrag din grupul socialistilor. Nu demisionez din PE

Postat la 22 martie 2011 13 afişări

Eurodeputatul PSD Adrian Severin a declarat, pentru MEDIAFAX, ca a convenit cu Martin Schultz, luni, sa se retraga din grupul socialistilor europeni, dar a adaugat ca nu isi va da demisia din Parlamentul European, potrivit Mediafax.

Adrian Severin a spus ca intelege problema pe care grupul socialist o are "legat de votul si de electoratul sau". El a precizat ca din acest motiv i-a transmis lui Martin Schultz, liderul socialistilor din PE, ca se retrage din acest grup pana la finalizarea tuturor investigatiilor care il vizeaza. "Inteleg problema pe care grupul socialist o are legat de electoratul sau, de voturi, de nevoia de a nu explica prea multe lucruri inainte ca asemenea situatii sa fie clarificate catre electorat. Si din cauza aceasta i-am spus domnului Schultz ca sunt gata sa ma retrag din grupul socialist pana la epuizarea tuturor investigatiilor care sper sa inceapa si pe care nu le vad ca fiind in apararea mea si in apararea acestei institutii, ci in contestarea tipului de manevre precum acelea la care s-a dedat Sunday Times. Aceasta este decizia mea, aceasta este ceea ce am discutat cu domnul Schultz", a spus Severin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
severin,
pe,
europarlament,
coruptie,
demisie
/actualitate/politic/severin-am-convenit-cu-schultz-sa-ma-retrag-din-grupul-socialistilor-nu-demisionez-din-pe-8083659
8083659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.