Sesiune extraordinară a Parlamentului. Geoană a propus invitarea preşedintelui Băsescu în plen

Postat la 23 ianuarie 2012 8 afişări

Parlamentul s-a reunit, luni, într-o sesiune extraordinară convocată ca urmare a manifestaţiilor din stradă din ultimele zece zile şi de la care se aşteaptă un mesaj al clasei politice care să detensioneze situaţia politică şi socială. Şedinţa a început cu o întârziere de aproape jumătate de oră, la aceasta anunţându-şi prezenţa 341 de parlamentari, din totalul de 465.

Din partea Guvernului sunt prezenţi premierul Emil Boc, dar şi miniştrii Internelor, Traian Igaş, Educaţiei, Daniel Funeriu, Culturii, Kelemen Hunor, Dezvoltării, Elena Udrea, Transporturilor, Anca Boagiu, Muncii, Sulfina Barbu. Şedinţa este condusă de către preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
parlament,
sesiune,
geoana
/actualitate/politic/sesiune-extraordinara-a-parlamentului-geoana-a-propus-invitarea-presedintelui-basescu-in-plen-9168860
9168860
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.