Senatorul PDL Mircea Banias, cercetat oficial pentru trafic de influenta

Postat la 23 mai 2011 14 afişări

Senatorul PDL Mircea Banias a declarat, luni, la iesirea de la DNA, ca a fost pus sub urmarire penala de procurorii anticoruptie, pentru trafic de influenta.

Mircea Banias a declarat jurnalistilor ca nu intelege de ce a fost pus sub urmarire penala, sustinand ca nu a discutat niciun moment cu lucratori ai Portului Constanta si nu cunoaste absolut nimic despre transportul cu produse din China. Intrebat daca il cunoaste pe Laurentiu Mironescu, senatorul a spus ca e prieten cu acesta, iar din anul 2005 detin impreuna parti sociale la o societate cu specific maritim. In ce priveste legatura cu Emil Banias, senatorul a aratat ca fratele sau si el au infiintat o fundatie tot cu specific maritim din care parlamentarul s-ar fi retras in urma cu doi ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
cercetare,
banias,
trafic de influenta,
pdl,
dna
/actualitate/politic/senatorul-pdl-mircea-banias-cercetat-oficial-pentru-trafic-de-influenta-8279725
8279725
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.