Senatorul Ion Toma s-a inscris in UNPR. Puterea redobandeste majoritatea in Senat

Postat la 30 mai 2011 13 afişări

Senatorul neafliliat Ion Toma (fost PSD) s-a inscris, luni, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, se arata intr-un comunicat UNPR remis MEDIAFAX dupa anuntul senatorului Serban Radulescu privind plecarea sa din grupul PDL.

"Senatorul Ion Toma s-a inscris luni, 30 mai 2011, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. De profesie economist, Ion Toma a fost ales senator in Colegiul uninominal 2 din Circumscriptia electorala nr.30 Olt. Aflat la al doilea mandat in Senat, Ion Toma este membru al Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Romaniei", se arata in comunicat. "Sunt un om de stanga si inscrierea mea in UNPR este un pas firesc. Am venit alaturi de colegii care au demonstrat ca stanga romaneasca nu si-a pierdut demnitatea. La fel ca toti colegii din UNPR, nici eu nu mi-am schimbat crezul politic si valorile, ci altii au schimbat peste noapte macazul. Regret ca partidul pentru care am muncit ani de zile s-a schimbat atat de dramatic in rau in ultima vreme. Am insa si o mare bucurie. Si anume ca in UNPR am regasit fosti colegi, adevarati prieteni si oameni de caracter. Alaturi de Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Vali Steriu, Anghel Iordanescu, oamenii care au contribuit decisiv la iesirea Romaniei din recesiune, voi face in continuare o politica de stanga si voi pune umarul la obtinerea unor rezultate bune pentru UNPR in 2012. Sunt sigur ca daca nu ar fi existat UNPR, Romania ar fi fost astazi intr-o situatie mult mai dificila. Acest lucru mi-a fost transmis inclusiv de alegatorii din Olt, cei cu care m-am consultat inainte de a veni alaturi de UNPR", a declarat Toma, citat in comunicatul UNPR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
ion toma,
unpr,
majoritate,
senat
/actualitate/politic/senatorul-ion-toma-s-a-inscris-in-unpr-puterea-redobandeste-majoritatea-in-senat-8296942
8296942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.