Seitan si Vladescu pe lista remanierii. Berceanu nu este pe lista celor remaniati

Postat la 02 septembrie 2010 16 afişări

Ministrii Sebastian Vladescu si Mihai Seitan, care au avut, joi, discutii separate la Guvern cu premierul Emil Boc, sunt pe lista celor care ar urma sa fie remaniati, in timp ce Radu Berceanu, care s-a aflat si el la Palatul Victoria nu se afla pe aceasta lista, au declarat surse din partid.

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, care s-a aflat si el la Palatul Victoria, a declarat deja pentru MEDIAFAX ca a fost informat de premier ca se afla pe lista ministrilor care vor fi remaniati.

Surse din partid si guvernamentale au declarat, pentru MEDIAFAX, ca ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si ministrul Muncii, Mihai Seitan, care au avut joi, la Guvern, discutii separate de aproximativ un sfert de ora cu premierul Emil Boc, sunt pe lista ministrilor care vor fi remaniati.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Seitan,
Vladescu,
remaniere,
Berceanu
/actualitate/politic/seitan-si-vladescu-pe-lista-remanierii-berceanu-nu-este-pe-lista-celor-remaniati-7088640
7088640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.