Seitan numara cozile: Mai putin de 10% dintre cei care obtin venituri profesionale au depus declaratii

Postat la 26 august 2010 6 afişări

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat, joi, ca doar intre 5 si 10% dintre persoanele care obtin venituri profesionale au depus declaratiile, la nivel national existand diferente mari intre numarul declaratiilor pentru pensii si al celor pentru somaj.

Mihai Seitan a precizat ca in zilele urmatoare va fi facuta o analiza pentru a stabili daca persoanele care au depus pana acum declaratii pentru somaj si pentru pensii sunt aceleasi.

Presedintele Casei Nationale de Pensii, Doina Pircalabu, a spus ca, pana la sfarsitul zilei de miercuri, la casele de pensii din toata tara s-au primit 15.634 de declaratii in timp ce presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), Silviu Bian, a aratat ca la nivel national au fost inregistrate 36.604 de declaratii pentru somaj.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/seitan-numara-cozile-mai-putin-de-10-dintre-cei-care-obtin-venituri-profesionale-au-depus-declaratii-7043296
7043296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.