Seitan: Haosul de la casele de pensii si agentiile de ocupare, creat de presa, care a incitat

Postat la 26 august 2010 24 afişări

Mihai Seitan a spus, joi, ca haosul de la casele de pensii si agentiile pentru ocuparea fortei de munca a fost creat de presa, care "a incitat ca e aglomeratie", idee sustinuta de presedintii Casei de Pensii si ANOFM, cel din urma spunand chiar ca a primit multumiri pentru organizarea la ghisee.

Atat ministrul Muncii, cat si presedintii de la Casa Nationala de Pensii, Doina Parcalabu si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Silviu Bian, au sustinut ca aglomeratia din ultimele zile de la casele de pensii si de la agentiile de ocupare nu a fost mai mare decat de obicei, dar ca presa a produs panica.

"Am luat toate masurile ca aceste actiuni sa se desfasoare normal si sa nu creeze aglomeratie, am largit programul si am marit numarul de ghisee . Lumea s-a prezentat in mare majoritate in ultima zi pentru aceste plati", a explicat ministrul Mihai Seitan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/seitan-haosul-de-la-casele-de-pensii-si-agentiile-de-ocupare-creat-de-presa-care-a-incitat-7043919
7043919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.