Seful Cancelariei Prezidentiale: Ma tratez cu ceai de paducel

Postat la 14 septembrie 2010 45 afişări

Seful Cancelariei Prezidentiale, consilierul de stat Catalin Avramescu, a declarat marti, in cadrul unei dezbateri a Institutului de Studii Populare, ca a parasit “ingrozit” sistemul de sanatate in urma cu 15 ani, recurgand la tratamente naturiste si ceai de paducel pentru a depasi problemele de sanatate cu care se confrunta.

"Voi asista cu multa curiozitate la dezbateri. Asta pentru ca nu mai sunt un client al sistemului de sanatate de vreo 15 ani. L-am parasit ingrozit si banuiesc ca multi dintre dumneavoastra ati facut-o deja. Chiar ma intreb ce se intampla, cu atat mai mult ca uitandu-ma la cifrele bugetului, ele au aratat o crestere serioasa a alocatiei bugetare pentru sanatate. Din cate aud, ca n-am testat eu insumi, asta nu s-a tradus intr-o crestere notabila a actului medical", a declarat Catalin Avramescu, in deschiderea conferintei "Reforma sistemului sanitar romanesc", organizata de Institutul de Studii Populare.

Avramescu a explicat in cadrul aceleiasi conferinte felul in care "a facut saltul direct catre capitalismul perfect": "Zilele trecute mi-a spus sotia mea 'Ai tensiune'. Ceai de paducel. Simplu! Vedeti?".

Vorbind despre solutia asigurarilor private de sanatate, consilierul prezidential a mai declarat: "Este un risc foarte mic. Treaba asta cu asigurarile e ca si cum as investi in bilete de loterie. Morbiditatea este atat de redusa. Chiar si de ar fi de 89% ar fi redusa. Sunt niste riscuri pe care unii sunt dispusi sa si le asume".

La conferinta organizata marti, 14 septembrie, de Institutul de Studii Populare au mai participat Cristian Vladescu, presedintele Comisiei Prezidentiale pentru Analiza si Elaborarea Politicilor din domeniul Sanatatii Publice, Virgil Paunescu, consilier la Departamentul de Sanatate Publica al Presedintiei Romaniei si Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Institutul de Studii Populare (ISP) este fundatia Partidului Democrat Liberal prin intermediul careia vor fi dezvoltate elementele doctrinare si de identitate politica a PDL, potrivit paginii de internet a organizatiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Catalin Avramescu,
sanatate,
declaratii
/actualitate/politic/seful-cancelariei-prezidentiale-ma-tratez-cu-ceai-de-paducel-7235774
7235774
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.