Sa ramana cum a fost

Postat la 21 iunie 2010 50 afişări

Soarta Televiziunii (SRTV) si Radioului (SRR) publice ramane incerta dupa ce Senatul, camera decizionala in acest caz, a respins in plen noua lege de organizare si functionare a celor doua institutii.

Astfel, desemnarea noilor membri ai consiliilor de administratie ar trebui facuta potrivit vechii legi de functionare, ceea ce ar compromite insa proiectul de reformare a institutiilor pentru urmatorii cinci ani, durata mandatului legal. Daca la SRR, mandatul actualului presedinte Maria Toghina, expirat anul trecut, a tot fost prelungit, Consiliul de Administratie al SRTV se afla in ilegalitate, deoarece este demis de peste 60 de zile odata cu respingerea in plen a raportului de activitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
senat,
srtv,
parlament,
/actualitate/politic/sa-ramana-cum-a-fost-6430582
6430582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.