Rodica Culcer si Robert Turcescu, variantele PDL pentru sefia SRTv

Postat la 24 martie 2010 14 afişări

Democrat-liberalii iau in calcul sa propuna la sefia Televiziunii Romane, in cazul respingerii raportului de activitate pe 2008 al institutiei, pe Rodica Culcer sau Robert Turcescu, sefia Radioului Public urmand sa revina UDMR, potrivit negocierilor partidelor aflate la guvernare.

Surse democrat-liberale au mentionat, pentru MEDIAFAX, ca ambele propuneri ale PDL iau in calcul faptul ca cei doi jurnalisti au experienta in domeniul televiziunii.

La sfarsitul lui ianuarie, Robert Turcescu a declarat, intr-un interviu pentru Academia Catavencu, ca Rodica Culcer va fi noul presedinte-director general al TVR, insa jurnalista a declarat, tot atunci, pentru MEDIAFAX, ca nu i-a fost facuta o astfel de propunere si nici nu si-a exprimat dorinta de a ocupa acest post.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
SRTv,
Turcesu,
Culcer,
conducere,
PDL
/actualitate/politic/rodica-culcer-si-robert-turcescu-variantele-pdl-pentru-sefia-srtv-5773472
5773472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.