Roberta se grabeste cu statutul minoritatilor. La orizont, o noua adoptare prin asumarea raspunderii

Autor: Mihai Mitrica Postat la 12 iunie 2011 42 afişări

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat ca proiectul legii statutului minoritatilor se afla "in faza destul de inaintata a elaborarii raportului" si ca nu sunt dificultati ca acesta sa fie adoptat in aceasta sesiune parlamentara.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat recent ca legea minoritatilor nationale trebuie adoptata pana la sfarsitul lunii iunie, fiind luata in calcul, ca procedura, si asumarea raspunderii Guvernului pe acest proiect. Ulterior, liderul PSD, Victor Ponta, a amenintat ca opozitia va depune motiune de cenzura daca si aceasta lege va trece tot prin asumarea raspunderii, metoda preferata a PDL de a forta adoptarea initiativelor sale legislative.

La inceputul acestei sesiuni parlamentare, UDMR a amenintat ca va parasi coalitia guvernamentala daca legea statutului minoritatilor nu va fi adoptat pana la vacanta parlamentara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/roberta-se-grabeste-cu-statutul-minoritatilor-la-orizont-o-noua-adoptare-prin-asumarea-raspunderii-8336219
8336219
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.