Ritli spune că dacă preşedintele Băsescu a acceptat nominalizarea sa la MS acceptă şi el oferta

Postat la 17 august 2011 10 afişări

Medicul Ritli Ladislau, propus de UDMR pentru a ocupa funcţia de ministru al Sănătăţii, afirmă că "dacă preşedintele României a acceptat nominalizarea" sa acceptă şi el oferta, menţionând că va continua proiectele începute de predecesorul său, Cseke Attila.

"Deseară (miercuri seară - n.r.) trebuie să ajung la Bucureşti în legătură cu preluarea ministerului şi, evident, dacă preşedintele României a acceptat nominalizarea mea, accept şi eu oferta de a exercita această funcţie. Despre raporturile dintre minister şi Casa Asigurărilor de Sănătate ştiu doar că aceasta urmează să fie coordonată de către minister, dar nu cunosc alte detalii decât că probabil această coordonare se va face la nivelul unui secretar de stat din minister", a declarat dr. Ritli Ladislau. El a menţionat că va continua proiectele începute de predecesorul său, Cseke Attila, urmând să acorde atenţie specială pentru descentralizarea sistemului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/ritli-spune-ca-daca-presedintele-basescu-a-acceptat-nominalizarea-sa-la-ms-accepta-si-el-oferta-8628505
8628505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.