Ritli Ladislau este noul ministru al Sănătăţii. Băsescu a semnat decretul de numire

Postat la 17 august 2011 16 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul privind numirea lui Ritli Ladislau în funcţia de ministru al Sănătăţii, informează Administraţia Prezidenţială. Totodată, şeful statului a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Cseke Attila din funcţia de ministru al Sănătăţii şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului.

Anterior, premierul Emil Boc a anunţat că a înaintat preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ritli Ladislau pentru portofoliul Ministerului Sănătăţii, urmând ca noul ministru să coordoneze şi activitatea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

"A fost practic propunerea colegilor de la UDMR, pe care am aprobat-o şi am înaintat-o preşedintelui României. Cuvântul de ordine pentru noul ministru al Sănătăţii este continuarea reformei în Sănătate şi aplicarea măsurilor de reformă convenite cu Comisia Europeană şi FMI. Aceste măsuri vizează elaborarea, adoptarea şi implementarea pachetului de servicii minimale, adoptarea taxei clawback şi implementarea cardului naţional de sănătate, prescripţiei electronice şi a fişei electronice a pacientului, precum şi impunerea genericelor ca mod general de utilizare a medicamentelor", a declarat miercuri premierul Emil Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
ministru,
sanatate,
ritli ladislau
/actualitate/politic/ritli-ladislau-este-noul-ministru-al-sanatatii-basescu-a-semnat-decretul-de-numire-8629242
8629242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.