Ridzi a scapat. Deputatii au respins inceperea urmarii penale si perchezitia informatica

Postat la 15 decembrie 2010 13 afişări

Deputatii au respins, marti seara, atat solicitarea Parchetului de extindere a urmaririi penale a fostului ministru al Tineretului, democrat-liberala Monica Iacob Ridzi, cat si cererea de perchezitie informatica in cazul acesteia.

In prima situatie, cand pentru aprobarea solicitarii de incepere a urmaririi penale era nevoie de votul majoritatii deputatilor prezenti, s-au inregistrat 105 voturi "pentru" si 109 "contra". In privinta cererii de incuviintare a perchezitiei informatice este necesar, conform Regulamentului, votul a jumatate plus unu din numarul total al deputatilor, iar acesta nu s-a intrunit. Au fost inregistrate la aceasta solicitare 110 voturi "pentru" si 113 "impotriva". PDL a aparat-o astfel pe Ridzi in ciuda recomandarilor venite din partea presedintelui Traian Basescu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/ridzi-a-scapat-deputatii-au-respins-inceperea-urmarii-penale-si-perchezitia-informatica-7815918
7815918
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.