Radu Mazare nu pateste nimic

Postat la 27 noiembrie 2010 59 afişări

Reprezentantii organizatiilor evreiesti internationale au reactionat dur la aflarea stirii ca dosarul deschis in Romania primarului Constantei, Radu Mazare, pentru afisarea in public a unor simboluri naziste a fost inchis.

Directorul Centrului Simon Wiesenthal, Efraim Zuroff, a declarat ca aceasta decizie "gresita si nefericita ii va indemna si pe altii sa faca lucruri similare", intrucat "Romania are o problema foarte serioasa in a-si accepta trecutul si Holocaustul". Primarul Mazare a fost acuzat ca a afisat simbolurile regimului nazist la o parada de moda unde a venit imbracat intr-o uniforma de soldat german, fapta interzisa si sanctionabila penal.

In urmatoarea perioada, cauza care-l priveste pe Radu Mazare se afla pe rolul Parchetului Inaltei Curti, care poate decide redeschiderea dosarului sau confirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/radu-mazare-nu-pateste-nimic-7754114
7754114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.