PSD si PNL deseneaza noua sigla. Conducerea PSD catre baroni: “Rupeti-o cu PDL la toate nivelurile!”

Postat la 20 ianuarie 2011 35 afişări

Liderii social-democrati au participat miercuri la un Birou Permanent cu tema stadiul negocierilor PSD-PNL in vederea semnarii protocolului noii aliante. Potrivit declaratiilor unora dintre participanti, in proportie de peste 90 la suta, aceasta are toate sansele sa se nasca in februarie.

Toti cei prezenti s-au declarat, in unanimitate de acord, cu idea ca alianta cu ACD este necesar sa se parafeze cat de repede posibil. "Nu a existat nicio opinie contrara. Doar opinii de completare a protocolului, in sensul inlcluderii, clar, in protocol, a interdictiei ca vreunul din partidele semnatare sa colaboreze, in vreun fel sau pe vreo linie, la nivel central sau in teritoriu cu PDL" a declarat pentru gandul, vicepresedintele Ion Chelaru. Alte subiecte discutate in BP al PSD au facut referire la obiective si puncte vulnerabile. Printre cele mai importante obiective ale noii aliante se numara schimbarea guvernului si a presedintelui Traian Basescu si preluarea guvernarii. La capitolul puncte vulnerabile s-a facut referire la anumite animozitati care exista la ora actuala intre alesii PSD si PNL, in anumite localitati, care trebuie atenuate.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PSD,
PNL,
PDL,
baroni,
alianta
/actualitate/politic/psd-si-pnl-deseneaza-noua-sigla-conducerea-psd-catre-baroni-rupeti-o-cu-pdl-la-toate-nivelurile-7904526
7904526
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.