PSD: Lăzăroiu să îl întrebe pe Marian Sârbu dacă are nedumeriri legate de ajutoarele sociale acordate

Postat la 16 august 2011 12 afişări

PSD îi recomandă ministrului Muncii, Sebastian Lăzăroiu, ca, dacă are nedumeriri legate de ajutoarele sociale, să îl întrebe pe liderul UNPR Marian Sârbu, singurul membru PSD care a condus ministerul începând cu anul 2004.

"Partidul Social Democrat a luat act de declaraţiile ministrului Muncii, Sebastian Lăzăroiu, privind modul de alocare a ajutoarelor sociale de către primării. Sebastian Lăzăroiu arată că nu poate îndeplini atribuţiile funcţiei în care a fost numit şi atunci inventează zilnic poveşti cu Alba ca Zăpada. Amintim lui Sebastian Lăzăroiu faptul că, începând din 2004, singurul membru al PSD care a avut responsabilităţi legate de ministerul Muncii a fost domnul Marian Sârbu. Dacă actualul ministru al Muncii are nedumeriri legate de ceea ce s-a întâmplat în instituţia pe care o conduce, îi recomandăm să întrebe direct la sursă, în cadrul primei şedinţe a coaliţiei de guvernare", se arată într-un comunicat de presă al PSD remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

PSD mai susţine că autorităţile de la Bucureşti nu apără interesele cetăţenilor români din străinătate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/psd-lazaroiu-sa-il-intrebe-pe-marian-sarbu-daca-are-nedumeriri-legate-de-ajutoarele-sociale-acordate-8626070
8626070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.