Propuneri pentru noua sigla PDL: roza vanturilor, nord marinaresc sau barca

Postat la 30 ianuarie 2010 27 afişări

Democrat-liberalii au discutat, sambata, timp de peste sase ore, strategia in perspectiva alegerilor interne din acest an, schimbarea siglei aducand in discutie adoptarea simbolului rozei vanturilor, in replică un alt democrat-liberal propunand nodul marinaresc sau barca.

Potrivit unor surse din partid, vicepresedintele Sorin Frunzaverde a venit la reuniunea de sambata cu ideea ca noua sigla a partidului, in urma redefinirii doctrinare care urmeaza sa aiba loc in acest an, sa fie reprezentata de un simbol european, respectiv roza vanturilor.

In replica, deputatul Toader Paleologu, fost ministru al Culturii, a propus la randul sau, dar în gluma, ca noua sigla să fie un nod marinaresc sau, de ce nu, chiar o barca, spre amuzamentul celor din sala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
sigla,
propuneri
/actualitate/politic/propuneri-pentru-noua-sigla-pdl-roza-vanturilor-nord-marinaresc-sau-barca-5460674
5460674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.