Primarul PDL Sorin Apostu a fost reţinut pentru luare de mită

Postat la 10 noiembrie 2011 10 afişări

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, lider al filialei municipale a PDL, a fost reţinut, miercuri seară, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de luare de mită, urmând ca joi să fie dus la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventivă. Sorin Apostu a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Cluj, iar joi va fi prezentat Curţii de Apel Cluj, cu propunerea de arestare.

Avocatul Gheorghiţă Mateuţ a declarat, la ieşirea de la DNA, că primarul Sorin Apostu este acuzat de luare de mită. Potrivit avocatului, în acest dosar a fost pusă sub învinuire şi soţia primarului, Monica Apostu.El a spus că nu a văzut documentele din dosar, dar că anchetatorii vizează fapte care s-au petrecut în perioada 2009-2011. "Nu există un flagrant, dar cel mai probabil există denunţător şi nu pot să spun cât de puternice sunt probele procurorilor până când nu voi vedea întregul dosar", a declarat Mateuţ. La ora transmiterii acestei ştiri, la sediul DNA Cluj mai sunt audiate şi alte persoane vizate în acest dosar de corupţie. Avocatul a precizat că printre persoanele audiate, care au fost şi ele puse sub învinuire în acest dosar, se află oameni de afaceri ale căror firme au sau ar fi urmat să aibă contracte cu Primăria Cluj-Napoca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
pdl,
primar,
sorin apostu,
arestare
/actualitate/politic/primarul-pdl-sorin-apostu-a-fost-retinut-pentru-luare-de-mita-8956644
8956644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.