Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat

Postat la 03 martie 2010 13 afişări

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat preventiv, miercuri dupa-amiaza, pentru 29 de zile, dupa aproape cinci ore de audieri, in baza unui mandat emis pe numele sau de magistratii Tribunalului Arges, edilul fiind acuzat de luare de mita, fals intelectual si uz de fals.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost adus, miercuri, la Tribunalul Arges, unde magistratii urmau sa decida daca vor emite mandat de arestare preventiva pe numele edilului acuzat de luare de mita, fals intelectual si uz de fals.

La Pitesti, la Tribunalul Arges, s-au aflat familia si prieteni ai primarului Antonie Solomon, precum si avocatii acestuia, care nu au vrut sa dea niciun fel de declaratii presei.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Antonie Solomon,
Craiova,
arestare
/actualitate/politic/primarul-craiovei-antonie-solomon-a-fost-arestat-5703893
5703893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.