Primarul Craiovei a fost retinut

Postat la 03 martie 2010 15 afişări

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, care este liderul PDL Craiova, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat timp de cateva ore la DNA Pitesti, fiind acuzat de luare de mita, fals intelectual si uz de fals.

Primarul Craiovei este acuzat de procurorii anticoruptie de luare de mita, fals intelectual si uz de fals, a declarat marti seara agentiei MEDIAFAX Ovidiu Constantinescu, directorul de comunicare al casei de avocatura "Bostina si Asociatii", cea care-l reprezinta pe Solomon.

Reprezentantul casei de avocatura nu a putut da detalii despre circumstantele in care Solomon ar fi primit mita de luarea careia il acuza procurorii anticoruptie, de la cine, care ar fi cuantumul acesteia si ce ar fi urmat sa faca in schimbul banilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/primarul-craiovei-a-fost-retinut-5696814
5696814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.