Presedintele sustine ca Elena Udrea nu are „experienta de viata” ca sa fie premier

Postat la 18 octombrie 2010 50 afişări

Actuala coalitie de guvernamant are sanse sa castige urmatoarele alegeri, iar PD-L are cel putin trei figuri in pole-position pentru prezindetialele din 2014. Acestea sunt principalele declaratii de ordin politic facute de Traian Basescu la Pro TV, in emisiunea "Dupa 20 de ani".

Din start, seful statului a descalificat posibila candidatura a vreunei doamne de pe scena politica romaneasca atat la presedintia Romaniei, cat si la presedintia PD-L. "Exclud un candidat femeie si la presedintia partidului si la Presedintia Romaniei. Nu exclud candidatura, exclud sansa", a spus Basescu.

El a lansat insa cateva nume care, din punctul sau de vedere, respectiv cel de "presedinte-jucator", ar putea sa se muleze pe noile cerinte ale romanilor. In acest sens, i-a mentionat pe Teodor Baconschi, Cristian Preda si Liviu Negoita.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/presedintele-sustine-ca-elena-udrea-nu-are-experienta-de-viata-ca-sa-fie-premier-7488839
7488839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.