Presedintele i-a luat la sentiment pe parlamentarii PDL. Remanierea, amanata pana in septembrie

Postat la 21 iunie 2010 17 afişări

"Mergeti pe mana mea si de data asta! E ultimul lucru pe care vi-l cer". Asa i-a liniatit presedintele Traian Basescu pe parlamentarii PDL care, la intalnirea de duminica seara, de la Snagov, au cerut schimbari in guvern.

Conform unor surse participante la discutii, Basescu le-a explicat senatorilor si deputatilor pedelisti ca orice schimbari in guvern in acest moment ar inceti aplicarea pachetului de masuri de reducere a cheltuielilor bugetare.

Presedintele a spus inca ca actualul Cabinet are termen pana la 1 septembrie sa implementeze masurile, urmand ca, dupa aceasta data, sa se traga linia. "Vorbim dupa 1 septembrie si ministrii care nu-si fac treaba o sa plece", a adaugat presedintele.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
Traian Basescu,
intalnire,
Guvern,
remaniere
/actualitate/politic/presedintele-i-a-luat-la-sentiment-pe-parlamentarii-pdl-remanierea-amanata-pana-in-septembrie-6434347
6434347
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.