Presedintele Consiliului Judetean Arges a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Postat la 27 ianuarie 2011 33 afişări

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, retinut de procurorii DNA Pitesti pentru luare de mita si trafic de influenta, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au decis, joi seara, magistratii Tribunalului Arges, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dupa ce judecatorii au acceptat propunerea procurorilor DNA Pitesti de arestare preventiva pentru 29 de zile in cazul presedintelui CJ Arges, sustinatorii acestuia si-au manifestat nemultumirea huiduind. La ora transmiterii stirii, presedintele CJ Arges, lider al filialei judetene a PSD, urmeaza sa fie urcat in duba Politiei si dus in arestul IPJ Arges. Decizia de joi seara a magistratilor Tribunalului Arges nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs de catre avocatii lui Nicolescu, la Curtea de Apel Pitesti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
justitie,
arestare,
Arges,
Nicolescu,
CJ
/actualitate/politic/presedintele-consiliului-judetean-arges-a-fost-arestat-preventiv-pentru-29-de-zile-7926440
7926440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.