Preşedintele Comisiei de abuzuri din Cameră Ioan Stan a votat la două mâini cu trei cartele

Postat la 09 noiembrie 2011 7 afişări

Trei deputaţi PSD, Ana Gheorghe, Ion Dumitru şi Ioan Stan, fiecare stând singur în bănci, unul în spatele celuilalt, s-au întrecut, marţi, în a vota de mai multe ori şi în locul colegilor lor absenţi, Stan, preşedinte al Comisiei de cercetare a abuzurilor, votând cu trei cartele.

Ana Gheorghe şi Ion Dumitru au rămas la varianta clasică a votului la două mâini, scrie gandul.info. Preocupat de votul solicitant, deputatul PSD nu a văzut că este filmat, a observat însă colegul său de partid Florin Iordache, care l-a avertizat, scrie gandul.info. Surprinzător însă, Ioan Stan nu şi-a revizuit comportamentul. El s-a ridicat din banca pe care o ocupa în rândul rezervat PSD şi s-a mutat pe un loc unde de obicei stau deputaţii liberali. A votat pentru el de două ori, iar apoi, crezând că a scăpat de supraveghere, a recidivat folosind cele trei cartele pe care le avea la el.

Continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
frauda,
voturi,
parlament,
abuzuri
/actualitate/politic/presedintele-comisiei-de-abuzuri-din-camera-ioan-stan-a-votat-la-doua-maini-cu-trei-cartele-8952862
8952862
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.