Presedintele CJ Arges, care a facut atac de cord, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitala

Postat la 27 ianuarie 2011 13 afişări

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, care a facut un atac de cord, joi seara, la scurt timp dupa ce Tribunalul Arges a decis arestarea sa preventiva, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitala, acesta fiind preluat de la ambulanta de un echipaj medical.

Constantin Nicolescu a fost transportat cu o ambulanta de la Spitalul Judetean din Pitesti, unde i s-au facut primele investigatii dupa ce a suferit atacul de cord, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala. Ambulanta a ajuns la Spitalul Floreasca in jurul orei 21.30, presedintele CJ Arges fiind scos pe targa si preluat de un echipaj medical. Managerul Serviciului de Ambulanta Arges, Gabriel Popa, a declarat ca Nicolescu a fost trimis cu o ambulanta, in jurul orei 20.20, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru investigatii suplimentare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
justitie,
arestare,
Arges,
Nicolescu,
CJ,
atac de cord
/actualitate/politic/presedintele-cj-arges-care-a-facut-atac-de-cord-a-fost-adus-la-spitalul-floreasca-din-capitala-7926454
7926454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.