Presedintele Basescu se intalneste cu delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale

Postat la 31 iulie 2011 35 afişări

Presedintele Traian Basescu va avea astazi la ora 16.00 o intalnire cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale, a anuntat Presedintia.

FMI a mentinut prognoza de crestere economica la 1,5% pentru acest an si a redus cu 0,2 puncte procentuale estimarea pentru anul viitor, de la 3,9% la 3,7%, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale. Autoritatile romane si misiunea FMI au convenit asupra scrisorii suplimentare de intentie la acord, care include noile tinte si masurile care vor fi intreprinse in perioada urmatoare. Rezultatele evaluarii acordului de tip preventiv vor fi prezentate duminica dupa-amiaza de presedinte Traian Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
basescu,
FMI,
CE,
banca mondiala,
intalnire
/actualitate/politic/presedintele-basescu-se-intalneste-cu-delegatia-fmi-a-comisiei-europene-si-a-bancii-mondiale-8549349
8549349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.