Preşedintele Agenţiei de Protecţie a Mediului a demisionat. Borbely îl propune pe Abos Gabor

Postat la 29 august 2011 15 afişări

Preşedintele Agenţiei de Protecţie a Mediului, Nagy Iosif, şi-a dat demisia luni, iar Laszlo Borbely a acceptat-o, în locul lui ministrul Mediului propunându-l premierului Emil Boc pe Abos Gabor.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, l-a propus pe Abos Gabor în locul lui Nagy Iosif. Ministrul şi-a înaintat propunerea premierului Emil Boc, pentru ca Gabor să fie numit în funcţie prin hotărâre de guvern. Abos Gabor este fostul adjunct al comisarului general al Gărzii de Mediu. România a fost suspendată de la tranzacţionarea certificatelor de emisii de carbon, decizia finală a Comitetului de Conformare a Protocolului de la Kyoto, care confirmă concluziile preliminare din 8 iulie, fiind în vigoare până la rezolvarea neconformităţilor identificate. Decizia finală confirmă suspendarea eligibilităţii României de a participa la mecanismele flexibile în baza articolelor 6, 12 şi 17 ale Protocolului de la Kyoto, până la rezolvarea neconformităţilor identificate. Suspendarea eligibilităţii a intrat în vigoare la comunicarea deciziei. România a luat act de decizia finală a Comitetului de Conformare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
abos gabor,
apm,
demisii
/actualitate/politic/presedintele-agentiei-de-protectie-a-mediului-a-demisionat-borbely-il-propune-pe-abos-gabor-8669563
8669563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.