Premii pentru BUSINESS Magazin

Postat la 17 iunie 2008 26 afişări

Colegii nostri Ileana Ilie si Mihai Mitrica au castigat premiile "Tanarul jurnalist al anului 2007" la categoriile Mediu si ecologie, respectiv Economie/Afaceri, BUSINESS Magazin avand la aceasta editie a premiilor si o nominalizare la sectiunea Economie/Afaceri, in persoana Iulianei Roibu.

Concursul "Tanarul jurnalist al anului", organizat de Freedom House in parteneriat cu Edipresse si Vodafone, a premiat cele mai bune articole publicate in 2007 de jurnalisti cu varsta de pana la 35 de ani, numarul de jurnalisti care s-au inscris pentru editia din acest an fiind de peste 150.

Publimedia, compania care editeaza BUSINESS Magazin, a fost reprezentata la editia din acest an si prin Adrian Seceleanu de la Ziarul Financiar, care a obtinut premiul la sectiunea {tiinta si tehnologie. BUSINESS Magazin a castigat si in anii anteriori in fiecare an premii la "Tanarul jurnalist al anului" (2004 - prin Ioana Ursu, 2005 - prin Larisa Ghitulescu si Valentin Birzoi, 2006 - prin Mihai Musatoiu).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/premii-pentru-business-magazin-2715408
2715408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.