Premierul italian declara ca nu va candida pentru un nou mandat si nici la prezidentiale

Postat la 14 aprilie 2011 41 afişări

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a declarat ca nu va candida pentru un nou mandat in 2013 si nu se va prezenta nici la alegerile pentru functia de presedinte al Italiei, relateaza BBC News Online.

El a precizat, in cursul unei cine cu jurnalisti straini, miercuri seara, ca intentioneaza sa duca la bun sfarsit planul sau de amendare a sistemului judiciar italian si de schimbare a Constitutiei, inainte de a-si incheia mandatul. Berlusconi, care afirmase in decembrie ca probabil se va retrage in 2013, a confirmat miercuri ca nu va candida pentru un nou mandat. El a dezmintit de asemenea zvonurile potrivit carora ar intentiona sa candideze la presedintie in 2013. Seful Guvernului l-a prezentat pe secretarul Cabinetului sau, Gianni Letta, ca un posibil candidat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
berlusconi,
mandat,
candidatura
/actualitate/politic/premierul-italian-declara-ca-nu-va-candida-pentru-un-nou-mandat-si-nici-la-prezidentiale-8156733
8156733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.