Predoiu a transmis presedintelui PE solicitarea de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Severin

Postat la 06 aprilie 2011 8 afişări

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a transmis, marti, presedintelui Parlamentului European, Jerzy Buzek, solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Adrian Severin.

Ministerul Justitiei a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de ridicare a imunitatii parlamentare in cauza referitoare la Adrian Severin, membru al Parlamentului European, a fost transmisa, marti, de ministrul Catalin Predoiu presedintelui PE, Jerzy Buzek.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
severin,
pe,
europarlament,
coruptie,
demisie
/actualitate/politic/predoiu-a-transmis-presedintelui-pe-solicitarea-de-ridicare-a-imunitatii-parlamentare-a-lui-severin-8133266
8133266
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.