"Portocaliii" de la PDL vor să schimbe sigla partidului în verde

Postat la 24 august 2011 14 afişări

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea afirmă că este posibil ca la alegerile din 2012 democrat-liberalii să renunţe la culoarea portocalie care se regăseşte în însemnele partidului, ea apreciind că formaţiunea are nevoie de "un nou început în maniera în care se prezintă electoratului".

Întrebată, într-un interviu acordat ziarului Ring , dacă la alegerile de anul viitor este posibil ca PDL să înlocuiască tradiţionalul portocaliu de pe însemnele sale electorale cu o altă culoare, Udrea a răspuns: "Da, este posibil. Eu cred că partidul are nevoie de un suflu nou, de un imbold, de un nou început în maniera în care se prezintă electoratului, context în care am putea decide şi schimbarea culorii identitare". În opinia Elenei Udrea, "PDL are şanse mari să câştige viitoarele alegeri dacă se mobilizează şi reuşeşte să trezească electoratul". Ea a remarcat că "oamenii au uitat cine este PSD sau PNL" şi trebuie să li se reamintească.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udrea,
politic,
pdl,
sigla,
partid,
verde
/actualitate/politic/portocaliii-de-la-pdl-vor-sa-schimbe-sigla-partidului-in-verde-8649575
8649575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.