Ponta: Severin trebuie sa demisioneze din PSD si PE

Postat la 22 martie 2011 11 afişări

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca Adrian Severin trebuie sa demisioneze din partid si din Parlamentul European, fiind convins ca eurodeputatul nu este victima unor conspiratii, ci a propriilor sale erori.

Ponta a precizat ca, daca Adrian Severin nu intelege sa initieze aceste demersuri, chiar el va declansa procedurile in acest sens. Liderul PSD a spus ca, din punctul sau de vedere si al partidului, in acest moment, "lucrurile sunt clare", iar Adrian Severin "a gresit si trebuie sa-si asume responsabilitatea politica". Victor Ponta a adaugat ca isi doreste ca ancheta PE sa stabileasca, dincolo de responsabilitatea politica, orice alta responsabilitate, iar daca se va dovedi ca Adrian Severin este nevinovat, isi va cere scuze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PSD,
Adrian Severin,
suspendare,
scandal,
coruptie
/actualitate/politic/ponta-severin-trebuie-sa-demisioneze-din-psd-si-pe-8085887
8085887
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.