Ponta: Masurile in Justitie sunt luate de Basescu, care este de sase ani la putere

Postat la 24 martie 2010 16 afişări

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, comentand criticile din Raportul pe justitie redactat de Bruxelles, ca masurile in Justitie sunt luate de seful statului, Traian Basescu, de premierul Emil Boc si de majoritatea de dreapta, care este de sase ani la putere.

El a aratat ca Justitia are acelasi ministru, respectiv Catalin Predoiu, ca si in timpul guvernarii liberale si a celei de coalitie PSD-PDL. "E foarte clar: avem acelasi ministru, si in guvernul liberal, si in Guvernul de coalitie, si in Guvernul actual. Avem acelasi procuror general. Avem aceeasi oameni, aceleasi decizii luate de presedinte si Justitia, in afara de stiri si de procese la televizor nu ofera romanilor accesul cu adevarat la dreptate", a apreciat Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/ponta-masurile-in-justitie-sunt-luate-de-basescu-care-este-de-sase-ani-la-putere-5773780
5773780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.