Pentru ce autostrazi cauta bani ministrul Anca Boagiu

Postat la 10 februarie 2011 21 afişări

Cele doua proiecte, Comarnic-Brasov, 55 de km, si Sibiu-Pitesti, 117 km, nu au asigurata in acest moment finantarea, alternativele fiind fie banii statului, din buget, fie parteneriatul public-privat.

Premierul Emil Boc a cerut ministrilor sa prezinte, pana in martie, lista cu proiectele de investitii care vor fi derulate prin parteneriat public-privat (PPP), principalul domeniu vizat fiind cel al Transporturilor, in special cand vine vorba despre proiectul autostrazii Comarnic-Brasov. Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat pentru gandul ca acest proiect de PPP nu are in acest moment finantare, dar ca este o investitie prioritara. "Tronsonul respectiv este foarte important pentru dezvoltarea economica si turistica a regiunii si va ajuta la fluidizarea traficului. O data cu finalizarea discutiilor pe care le avem cu cei de la Comisia Europeana asupra Legii Parteneriatului Public-Privat, proiectul Comarnic-Brasov va fi primul lansat de Ministerul Transporturilor in parteneriat public-privat", ne-a declarat ministrul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrazi,
boagiu,
ppp,
finantare
/actualitate/politic/pentru-ce-autostrazi-cauta-bani-ministrul-anca-boagiu-7970937
7970937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.