Penalizarea pentru pensiile anticipate, majorata de la 30 la 45 la suta

Postat la 18 februarie 2010 22 afişări

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat, joi, ca noul proiect de lege a pensiilor creste penalizarea pentru pensiile anticipate de la 30 la 45 la suta, precizand ca numarul persoanelor care au iesit la pensie anticipat s-a triplat din anul 2001 pana in prezent.

Persoanele care au beneficiat de pensie anticipata nu au facut acest lucru neaparat pentru ca si-au dorit, aceasta prevedere legala fiind de multe ori folosita ca supapa in concedierile colective, a spus Seitan.

Ministrul a adaugat ca este normal ca cei care ies mai repede la pensie sa fie penalizati, aratand ca state precum Germania au in legislatie masuri de penalizare in aceste cazuri pentru toata viata.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/penalizarea-pentru-pensiile-anticipate-majorata-de-la-30-la-45-la-suta-5553111
5553111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.