Pedelistii au „luat lumina” de la „soarele” Udrea. Cum i-a temperat Blaga pe fanii Elenei-„Kill Bill”

Postat la 22 noiembrie 2010 22 afişări

Cu doar 20 de voturi impotriva din cele 999, Elena Udrea a preluat, ieri, presedintia PDL Bucuresti, dupa doua ore in care mai-marii partidului s-au intrecut in laude la adresa ei.

Incantata de eticheta de "Kill Bill al politicii romanesti" si de "eforturile monumentale" ale colegului de guvern Baconschi de a nu cadea sub farmecul ei, Udrea a marturisit ca ar candida din nou peste 6 luni, numai ca sa mai auda asa cuvinte alese. Osanalele la adresa ministrului au fost temperate doar de Vasile Blaga.

Inscaunarea oficiala a Elenei Udrea la sefia organizatiei Bucuresti declanseaza intrarea in linie dreapta a luptei pentru putere la varful PDL. In pofida incercarilor de a pastra aparenta blocului monolit, ceremonia desfasurata duminica la Palatul Parlamentului a conturat cele doua tabere: Udrea versus Blaga. Dupa laudele aduse de mai multi lideri democrat-liberali mi-nistrului Turismului si Dezvoltarii, re-date prin cugetari precum: "soarele PDL", "motorul politicii", "femeia care da ora exacta in politica romaneasca", "Kill Bill-ul politicii", "inteligenta, frumoasa, tenace, cu anduranta la mediul general dezgustator al politicii romanesti", secretarul general Vasile Blaga a fost singurul care i-a reamintit Elenei Udrea posibilitatea "infrangerii" la alegerile pentru Primaria Capitalei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
alegeri,
partid,
Elena Udrea,
conducere,
Bucuresti
/actualitate/politic/pedelistii-au-luat-lumina-de-la-soarele-udrea-cum-i-a-temperat-blaga-pe-fanii-elenei-kill-bill-7736958
7736958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.